Gespecialiseerd advocaat voor de politierechtbank

Ontving je een pro justitia of dagvaarding en moet je voor de politierechtbank verschijnen? Geen paniek, je bent op de juiste pagina beland. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in jouw verdediging voor de politierechtbank.

Op je dagvaarding staat vermeld wanneer jij voor de politierechtbank moet verschijnen. Upload hier je dagvaarding, dan kunnen we je dossier inkijken. Onze advocaat weet precies wat te doen om je straf of boete zo laag mogelijk te houden of zelfs mogelijk een vrijspraak te bekomen.

Elke politierechtbank in Vlaanderen

Onze advocaat staat je bij in iedere politierechtbank van Vlaanderen. Waar je ook woont: wij behandelen alle aanvragen. Kijk even op jouw pro justitia of upload hem hier, dan hebben wij meteen alle noodzakelijke gegevens.

Voor welke politierechtbank ontving jij een dagvaarding?

  • Politierechtbank Antwerpen (Antwerpen, Mechelen, Turnhout)
  • Politierechtbank Brussel
  • Politierechtbank Vilvoorde
  • Politierechtbank Leuven
  • Politierechtbank Limburg (Beringen, Genk, Hasselt, Maaseik, Sint-Truiden, Tongeren)
  • Politierechtbank Oost-Vlaanderen (Gent, Aalst, Dendermonde, Oudenaarde, Sint-Niklaas)
  • Politierechtbank West-Vlaanderen (Ieper, Brugge, Kortrijk, Veurne)

Onze advocaat verkeersrecht gaat mee naar elk van deze politierechtbanken. Neem snel contact op het gratis nummer 0800 65 008. Wij helpen je graag verder.

Hoeveel kost een advocaat voor de politierechtbank?

In veel gevallen heb je recht op een gratis verdediging. De verzekeringspolis van je voertuig heeft vaak een waarborg rechtsbijstand, wat betekent dat de verzekeraar de kosten van de advocaat zal betalen. Ook bepaalde andere kosten zoals die van de dagvaarding zelf, worden dan vergoed door je verzekering.

Ben je niet zeker of je hier recht op hebt? Bel ons even gratis op 0800 65 008, wij zoeken het voor je uit.

Wanneer je je op de politierechtbank laat verdedigen door een ervaren advocaat, maak je kans op een sterke vermindering van je straf of boete, of zelfs een vrijspraak. Daarom is het altijd de moeite om je te laten bijstaan.

Moet ik zelf naar de politierechtbank?

Nee, dat hoeft niet altijd. In sommige gevallen vraagt de politierechter wel dat je persoonlijk aanwezig bent. Afhankelijk van jouw misdrijf kan onze advocaat het ook een goed idee vinden dat je meegaat naar de zitting. We bespreken altijd samen je dossier en hoe we jou zo goed mogelijk gaan verdedigen.

Neem contact op en krijg meteen onze advocaat aan de lijn voor meer informatie.