Gespecialiseerd advocaat verkeersrecht

Een advocaat verkeersrecht staat je bij wanneer je voor de politierechtbank moet verschijnen. Wij gaan met je mee en zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk verdedigd wordt.

Hoeveel kost een advocaat verkeersrecht?

In 90% van de gevallen wordt de kostprijs van je advocaat vergoed door je verzekeringsmaatschappij. Dat wil zeggen dat jij ons loon niet hoeft te betalen en wij je gratis verdedigen.

Heb je in het kader van een verkeersovertreding of verkeersongeval nood aan juridische bijstand, neem dan contact op met onze diensten.

Ook de gerechtskosten en erelonen van je advocaat zal je niet zelf moeten betalen. Deze kosten worden gedragen door je rechtsbijstandsverzekeraar. De overgrote meerderheid van bestuurders van motorvoertuigen beschikt over een rechtsbijstandsverzekering. De bijstand van een gespecialiseerd advocaat is dus meestal volledig gratis.

Jij kiest je advocaat

Heel belangrijk: weet dat je altijd vrije keuze van advocaat hebt. Je verzekeringsmaatschappij waarbij je auto verzekerd is (en waarbij je rechtsbijstand hebt), zal je wellicht een advocaat voorstellen. Je bent niet verplicht hierop in te gaan.

Kies bij voorkeur voor een specialist, een ervaren advocaat verkeersrecht, die de kneepjes van het vak door en door kent en jouw straf tot een minimum zal herleiden.

Geen rechtsbijstandverzekering

Het komt maar heel zelden voor dat er geen rechtsbijstandverzekering in je standaard autoverzekering inbegrepen is. Toch wil dat niet zeggen dat je je blauw zal moeten betalen. Neem in dit geval alsnog contact op, dan bespreken we samen de prijs voor jouw verdediging. We streven ernaar een kostprijs te vinden die voor alle partijen comfortabel aanvoelt en werken met plezier een oplossing op maat uit.

Ons eerste gesprek is altijd gratis.

Waarom een advocaat verkeersrecht?

Wanneer je een verkeersovertreding beging en hiervoor een pro justitia of dagvaarding ontving, schakel je best de hulp in van een ervaren advocaat verkeersrecht. Wanneer je onder invloed van drank of drugs achter het stuur zat, te snel reed of een ander misdrijf beging op de weg, gelden er vaak heel zware straffen. Wij helpen dagelijks mensen zoals jij die voor de politierechtbank moeten verschijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring mag je rekenen op betrouwbaar advies om je boete en straf sterk te verminderen. In veel gevallen zorgen we zelfs voor een vrijspraak.